Welkom op de website 
Eendracht Schaarsbergen – Arnhem, JES! Arnhem en Fkes 

Blaasinstrumenten en slagwerk

We leiden onze jeugd op op de instrumenten die terugkomen in ons orkest. Dus is het mogelijk om les te krijgen op bugel, trompet/cornet, hoorn, saxofoon, bariton, trombone en slagwerk. Kinderen vanaf 8 jaar kunnen starten met wekelijkse lessen van een half uur.
Met de muzieklessen worden onze leerlingen gericht opgeleid voor de examens van het KNMO (Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie). Gemiddeld gaan onze leerlingen na twee of drie jaar op voor hun A-examen. Meestal spelen ze vanaf een jaar les mee in het jeugdorkest. Vanaf het B-examen nemen ze plaats in ons fanfareorkest. Tussen het A- en B-diploma is het mogelijk om 'stage' te lopen in het fanfareorkest.


Onze lessen worden gegeven door gediplomeerde docenten. 


De lessen duren een half uur en worden wekelijks gegeven. De kosten voor contributie en de wekelijkse lessen komen samen neer op €49,50 per maand voor leerlingen tot 16 jaar. 

Vanaf 16 jaar bedragen de contributie en wekelijkse lessen samen €59,50 per maand. De leerlingen krijgen een instrument van ons in bruikleen. Aanschaf van lesmateriaal is voor eigen rekening.


 

Voor meer informatie en aanmelding van je kind kun je contact opnemen met Lenny Brummelman- Evers via  jeugdeendrachtschaarsbergen@gmail.com of 06-83648527


Koningsdag 2023
Kerstmarkt
E-mailen
Map
Info
Instagram